Gezichtsbehandelingen

Het is belangrijk uw huid goed te verzorgen, dit om vroegtijdige veroudering tegen te gaan, problemen met de huid te verhelpen en een gezonde huid te behouden.
De huid is het grootste orgaan van ons lichaam. Om je huid in goede conditie te houden is een goede bescherming en verzorging belangrijk.
Om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen is het belangrijk om de 6-8 weken een gezichtsbehandeling te ondergaan.
Ook kun je onderstaande behandelingen als Duobehandeling ondergaan! U geniet dan samen gezellig van de gezichtsbehandeling.

Basis behandeling

€ 45,50

 

Complete behandeling

€ 50,50

 

Deluxe behandeling

€ 70,50

 

De oudere huid heeft meer verzorging en meer aandacht nodig omdat deze door verschillende factoren is en word beschadigd, en nemen een aantal elementen in de huid af. Huidveroudering kan niet worden gestopt, maar kan met een goede verzorging worden vertraagd.

Anti age behandeling

€ 60,50

 

Acne is geen aandoening die snel geneest. Het is belangrijk dat de acne rustig wordt en rustig blijft totdat er uiteindelijk genezing optreedt. Zelfs de lichtere vormen van acne hebben vaak langdurige aandacht nodig.

Acne behandeling

€ 40,50

 
Het is belangrijk de huid goed te beschermen en te verzorgen. Ook de mannenhuid heeft verzorging nodig. Onder andere dagelijks scheren is belastend voor de huid.     

Mannenbehandeling

€ 40,50

Gezichtsbehandelingen

Contactinformatie

Sabina de Jong
Heerenveenseweg 3
8421PJ Oldeberkoop

Telefoon: 06 837 11834
E-mail: info@bellesza.nl

Openingstijden

Iedere werkdag geopend op afspraak.